Dzisiaj (sob 17 lis 2007), w wyniku błędów w transmisji plików przy małych zmianach w skrypcie, forum mogło działać niestabilnie i wyświetlać błędy. Pliki zostały nadpisane w związku z czym sytuacja nie powinna już mieć miejsca. Przepraszam za wprowadzenie zamieszania. W przyszłości podczas nawet najmniejszych zmian forum będzie wyświetlać komunikat o serwisowaniu.
Jedyną niekosmetyczną zmianą było dodanie opcji wyboru języka dla niezalogowanych użytkowników(można obejrzeć po wylogowaniu się).
Błędy w funkcjonowaniu forum.
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
A zalogowani też mogąorcus pisze:Jedyną niekosmetyczną zmianą było dodanie opcji wyboru języka dla niezalogowanych użytkowników(można obejrzeć po wylogowaniu się).

phm. Jakub Król
Polski Kontyngent na Roverway 2009
były drużynowy 144 PDH "SZANIEC" im. Alka Dawidowskiego
skAlpel.harce - szukamy tłumaczy!
Polski Kontyngent na Roverway 2009
były drużynowy 144 PDH "SZANIEC" im. Alka Dawidowskiego
skAlpel.harce - szukamy tłumaczy!
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
ta... od jakiś 5 minut;)
Stwierdziłem że nie należy dyskryminować użytkowników posiadających konta i dodałem oprócz opcji zmiany języka w profilu możliwość takiej samej zmiany jak dla niezalogowanych użytkowników.
Stwierdziłem że nie należy dyskryminować użytkowników posiadających konta i dodałem oprócz opcji zmiany języka w profilu możliwość takiej samej zmiany jak dla niezalogowanych użytkowników.
Pozdrawiam
orcus
.: Linux is like a wigwam - no gates, no windows and Apache inside :.
orcus
.: Linux is like a wigwam - no gates, no windows and Apache inside :.
nowoczesne kuchnie warszawa