Poszukuje
-
- Użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
http://torun.zhp.pl/czuwaj/index.php?id=4&zoom=741
kurs zastępowych i funkcyjnych
kursy metodyczne: zuchowy, harcerski i starszoharcerski
Termin zgłoszeń co prawda minął, ale można się skontaktować z komendantem odpowiedniego kursu i myślę, że nie byłoby problemu.
kurs zastępowych i funkcyjnych
kursy metodyczne: zuchowy, harcerski i starszoharcerski
Termin zgłoszeń co prawda minął, ale można się skontaktować z komendantem odpowiedniego kursu i myślę, że nie byłoby problemu.
sam. Aleksandra Lewandowska
przyboczna 24 Toruńskiej Drużyny Harcerskiej "Strzelnica" im. Ernesta Setona
24 Szczep Harcerski im. Obrońców Westerplatte www.facebook.com/24SzczepHarcerski
24 Szczep Harcerski im. Obrońców Westerplatte www.facebook.com/24SzczepHarcerski
-
- Użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
byłam na takim kursie, kiedy był organizowany po raz pierwszy, wtedy były takie treści, jak przygotowanie do funkcji oboźnego lub programowca na biwaku/obozie, także to, jakie obowiązki ma komendant, jak zorganizować biwak, zajęcia z pisania konspektów i robienia zbiórek, planowania czasu, prowadzenia apelu.. to z tego co pamiętam : )
sam. Aleksandra Lewandowska
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Kurs Przewodnikowski GRANAT 2012 - www.zkk-ostrow.cba.pl Zapraszam w imieniu instruktorów hufca Kalisz i Ostrów Wielkopolski.
Kurs Zastępowych również prowadzę w tym samym czasie mniej więcej, ale myślę KZ lepiej organizować w swoim, hufcowym środowisku wśród drużynowych.
Kurs Zastępowych również prowadzę w tym samym czasie mniej więcej, ale myślę KZ lepiej organizować w swoim, hufcowym środowisku wśród drużynowych.
Zimowa Akcja Szkoleniowa KOSMOS 2013 - www.kursykosmos.pl
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Jeśli jesteś drużynowym, to sięgnij po "Vademecum Zastępowego" Chytrego Kota i stwórz zastęp zastępowych, który będzie w praktyce najlepszym kursem zastępowych w Twojej drużynie.VonSNAKE pisze:I tak i nie:D W tym akurat przypadku potrzebuję "świeżej krwi" czyli chce mieć zastępowych którzy nie powielą błędów i złych nawyków kadry Hufca, a wprowadzą do środowiska coś nowego.słonko pisze:..., ale myślę KZ lepiej organizować w swoim, hufcowym środowisku wśród drużynowych.
Zimowa Akcja Szkoleniowa KOSMOS 2013 - www.kursykosmos.pl
nowoczesne kuchnie warszawa