Aff
-
- Nowicjusz
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Koszt udziału w kursie AFF dla jednej osoby, to w zależności od wykonywanych postępów około 4 - 5 tysięcy złotych albo nawet więcej, jeśli komuś wybitnie nie idzie. Za każdy skok należy zapłacić osobno a wykonuje się w ramach kursu odpowiednio tyle aby opanować wszystkie ćwiczenia. Znam osoby, którym wystarczyło 7 skoków ale też znam takie, które robiły ich 14. Myślę, że to wszystko tłumaczy a przynajmniej to, że do tej pory nie udało nam się zorganizować takiego kursu.
Ale ... nie mówię, że nie ma rzeczy niemożliwych bo Inspektorat Specjalności Obronnych z Krakowa działa w tym kierunku od roku, zbierają pieniądze, organizują akcje zarobkowe na ten cel. Trzymam za nich kciuki
A jeśli chodzi o miejsce gdzie w okolicach Warszawy możesz taki kurs zrobić to na lotnisku w Chrcynnie działa kilka szkół spadochronowych. Nie podaję linków, bo nie chcę reklamować. Jest w czym wybierać
Ale ... nie mówię, że nie ma rzeczy niemożliwych bo Inspektorat Specjalności Obronnych z Krakowa działa w tym kierunku od roku, zbierają pieniądze, organizują akcje zarobkowe na ten cel. Trzymam za nich kciuki

A jeśli chodzi o miejsce gdzie w okolicach Warszawy możesz taki kurs zrobić to na lotnisku w Chrcynnie działa kilka szkół spadochronowych. Nie podaję linków, bo nie chcę reklamować. Jest w czym wybierać

Ostatnio zmieniony 21 kwie 2011, 14:40 przez salamandra, łącznie zmieniany 1 raz.
12.21.121
nowoczesne kuchnie warszawa