Jak zostać harcerzem ??
Wybaczcie proszę....Oczywiście, że skrócić ZHP pisze się bez kropek po poszczególnych literkach... Wielkie sorki dla wszystkich, których to dotknęło, ale nie zrobiłem tego umyślnie a jedynie z niewiedzy...chciałbym być harcerzem, ale jeszcze nim nie jestem...mam nadzieję że to kwestia niedługiego czasu.... Pozdrawiam...3majcie się cieplutko...papa
--
Maciek
--
Maciek
Wybaczcie proszę....Oczywiście, że skrócić ZHP pisze się bez kropek po poszczególnych literkach... Wielkie sorki dla wszystkich, których to dotknęło, ale nie zrobiłem tego umyślnie a jedynie z niewiedzy...chciałbym być harcerzem, ale jeszcze nim nie jestem...mam nadzieję że to kwestia niedługiego czasu.... Pozdrawiam...3majcie się cieplutko...papa
--
Maciek
--
Maciek
-
- Nowicjusz
- Hufiec:
- Chorągiew:
harcerezm zostaje człowiek w wieku jakim chce....chyba ze dana druzyna ma jakis swój wiek od którego przyjmują ludzi....ale wydaje mi sie ze jesli taki "limit" ma to winnej tego nie ma....zawsze gdzies bedziesz mógł pokazac na co cie stac i pokazac swoje chceci do bycia harcerzem....i poprostu BYć HARCERZEM 
z harcerskim pozdrowieniam CZUWAJ !!!

z harcerskim pozdrowieniam CZUWAJ !!!
pwd Monika Jagodyńska
25 Łomżyński Klub Harcerski "Madras"
Chrągiew Białostocka
25 Łomżyński Klub Harcerski "Madras"
Chrągiew Białostocka
--
Maciek
--
Maciek
Ze mna cos nie tak - sorki
Ostateczny adres: http://www.harcerstwo-poza-granicami.prv.pl/
--
Zapraszam na forum harcerzy poza granicami - www.harcerstwo-poza-granicami.prv.pl
nowoczesne kuchnie warszawa