Jak idziesz po papiery to nawet sobie głowy nie zawracaj.CycElk pisze:...A papiery z SASa by mi baardzo sie przydały:D
SAS jest po to by zdobyć umiejętności, bo bez umiejętności to co robisz w lesie z harcerzami nie ma najmniejszego sensu.
Druhu proszę sobie zadać pytanie czy druh jedzie po plakietkę bo to hobby czy wiedzę bo jeśli po to pierwsze to szkoda zawracania sobie głowy SAS-em.szczypek45 pisze:Ja byłbym chętny na SAS.
Tylko jedno pytanie:
Czy po ukończeniu SAS'u dostaniemy plakietki albo odznaki?
Bo ja lubię mieć plakietki albo odznaki z wszystkich wyjazdów na których bylem, i wszystkich miejsc które zwiedziłem. Coś w rodzaju hobby.
Termin nadsyłania zgłoszeń z kartami obozowymi do 30 czerwca 2009 r.Pathfinder pisze:jaki jest przewidywany termin rozpoczęcia przyjmowania zgłoszeń?
Ile mniej więcej osób będzie mogło wziąć udział w szkoleniu?
Czy będziecie wymagali dodatkowych opinii służbowych?
pozdrawiam:)
JS
Przykro mi ale termin nie podlega zmianie, nic na to nie poradzimy i tak z przyczyn techniczno personalnych był wielokrotnie przesuwany aż do stanu obecnego.rk1133 pisze:Program jak najbardziej mi się podoba, gorzej z terminem, bo jest na przełomie dwóch miesięcy. Myślę, że niektórzy bedę chcieli iść do pracy i w tym momencie SAS odbywa się na przełomie lipca i sierpnia. Wg mnie najrozsądniejszym terminem byłby początek sierpnia. Jednak jeśli nie da się inaczej to się do tego dostosuje. Pozdrawiam.