V Zimowa Watra Wędrownicza
-
- Użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Proponuję temat "kłutnia z Seferem" rzeczywiście przenieść do innego wątku.
Sebastian zgłosił chęć przyjechania na imprezę i poprowadzenia grupy, bo jest przewodnikiem.
Puki mamy w Polsce przymus korzystania z tychże, to dlaczego nie skorzystać.
Przecież za darmo.
Zapewne bezpiecznie i profesjonalnie wszystkich doprowadzi.
I to tyle.
Ani Sefer, ani Nikt nie określa, nie wyznacza tych którzy mogą przyjechać na Zimową Watrę.
Pozostańmy przy dyskutowaniu o imprezie, na którą się wybieramy.
Mam jedną konkretną prośbę.
Jak już dojdziemy na górkę, to niezależnie o której godzinie tam będziemy, nie czekajmy na okrzyk szefa Leona "do lasu!", tylko zacznijmy sami zbierać drewno na ognisko.
Będzie nas dużo, więc i fajerka musi być konkretna.
p.s.
Ja także cieszę się już na widok namiotowego miasteczka.
Sebastian zgłosił chęć przyjechania na imprezę i poprowadzenia grupy, bo jest przewodnikiem.
Puki mamy w Polsce przymus korzystania z tychże, to dlaczego nie skorzystać.
Przecież za darmo.
Zapewne bezpiecznie i profesjonalnie wszystkich doprowadzi.
I to tyle.
Ani Sefer, ani Nikt nie określa, nie wyznacza tych którzy mogą przyjechać na Zimową Watrę.
Pozostańmy przy dyskutowaniu o imprezie, na którą się wybieramy.
Mam jedną konkretną prośbę.
Jak już dojdziemy na górkę, to niezależnie o której godzinie tam będziemy, nie czekajmy na okrzyk szefa Leona "do lasu!", tylko zacznijmy sami zbierać drewno na ognisko.
Będzie nas dużo, więc i fajerka musi być konkretna.
p.s.
Ja także cieszę się już na widok namiotowego miasteczka.
Ostatnio zmieniony 07 lut 2008, 15:27 przez flymarek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Nie byłem jeszcze na tym szczycie, ale... czy my się zmieścimy? :]flymarek pisze:Ja także cieszę się już na widok namiotowego miasteczka.
phm. Jakub Król
Polski Kontyngent na Roverway 2009
były drużynowy 144 PDH "SZANIEC" im. Alka Dawidowskiego
skAlpel.harce - szukamy tłumaczy!
Polski Kontyngent na Roverway 2009
były drużynowy 144 PDH "SZANIEC" im. Alka Dawidowskiego
skAlpel.harce - szukamy tłumaczy!
-
- Użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
zmieścimy, zmieścimy.
p.s.
teraz doczytałem rewelacje z linkowanego przez Sefera innego forum.
...i mam problem, bo przed chwilą prosiłem aby ani o nim, ani z nim dyskusji nie rozkręcać.
Zrozumiałem jednak poprzedników, że to nie takie łatwe.
ale mam pomysł:
na hasło SEFER proponuję milczeć, nie komentować, nie dyskutować.
od teraz
CICHO SZAAAAAA.
p.s.
teraz doczytałem rewelacje z linkowanego przez Sefera innego forum.
...i mam problem, bo przed chwilą prosiłem aby ani o nim, ani z nim dyskusji nie rozkręcać.
Zrozumiałem jednak poprzedników, że to nie takie łatwe.
ale mam pomysł:
na hasło SEFER proponuję milczeć, nie komentować, nie dyskutować.
od teraz
CICHO SZAAAAAA.
Otrzymałem informację, że Sefer z przyczyn niezależnych nie może jechać na Watrę. Niemniej na prośbę Leona informuję, że jeśli ktoś chce iść z przewodnikiem, to nadal jest taka możliwość
Wychodzimy o 10:30, ale uwaga: z rynku w Suchej (spod Karczmy Rzym).
Jest tylko 1 problem: moje połączenie kolejowe jest na tyle ryzykowne, że mogę tam nie dotrzeć. Jeśli się tak zdarzy, to będę na tyle późno, że nie będzie sensu na mnie czekać :/ Wtedy mogę jedynie zaoferować pomoc w zbieraniu niedobitków na trasie
Dla tych, którzy będą ciekawi, czemu mnie nie ma, lub sami będą chcieli, żeby na nich zaczekać, podaję swój telefon: 605-202-642. Proszę, żeby mieli go wszyscy, którzy będą chcieli z nami iść.
Czemu rynek a nie dworzec? Bo i tak będziemy tamtędy przechodzić, a ludzie, którzy nie przyjada PKP ani PKS, nie będą musieli się wracać. A poza tym tam jest sporo ciekawych rzeczy do obejrzenia, więc czekanie nie będzie tak uciążliwe
Mam nadzieję, że do zobaczenia w Suchej

Jest tylko 1 problem: moje połączenie kolejowe jest na tyle ryzykowne, że mogę tam nie dotrzeć. Jeśli się tak zdarzy, to będę na tyle późno, że nie będzie sensu na mnie czekać :/ Wtedy mogę jedynie zaoferować pomoc w zbieraniu niedobitków na trasie

Dla tych, którzy będą ciekawi, czemu mnie nie ma, lub sami będą chcieli, żeby na nich zaczekać, podaję swój telefon: 605-202-642. Proszę, żeby mieli go wszyscy, którzy będą chcieli z nami iść.
Czemu rynek a nie dworzec? Bo i tak będziemy tamtędy przechodzić, a ludzie, którzy nie przyjada PKP ani PKS, nie będą musieli się wracać. A poza tym tam jest sporo ciekawych rzeczy do obejrzenia, więc czekanie nie będzie tak uciążliwe

Mam nadzieję, że do zobaczenia w Suchej

hm. Tomasz Rawski HR
Hufiec Ziemi Gliwickiej ZHP
Hufiec Ziemi Gliwickiej ZHP
-
- Nowicjusz
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Jak już został poruszony temat bezpieczeństwa samochodu to może ktoś mi powie jakie jest bezpieczne miejsce w miejscowości Jałowiec?
Z przyczyn takich, a nie innych trasą będziemy szli krótką, ale pod osłoną nocy, ponieważ chcemy jak najszybciej dotrzeć do zacnego grona watrowiczów
Pozdrawiam ciepło !

phm. Tomasz Ciesielski
-
- Nowicjusz
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Zawsze można na dziko, ale jest pewne ryzyko. No nic, zobaczymy, może też się trafi jakiś kościółek lub inne miejsce, a może parking strzeżony 24/H niepłatny
. Ale z tym góralem to też do przemyślenia, tylko trochę wcześniej trzeba by się było zaopatrzyć w fanta 
P.S. Czekajcie na nas i nie zaczynajcie Watry bez nas

P.S. Czekajcie na nas i nie zaczynajcie Watry bez nas

phm. Tomasz Ciesielski
To jeszcze CzeNeKa będzie , więc na pewno nie zaśniecie- nasze psy sie o to zatroszczą. Będzie nas 10 osób + 7 psów. Idziemy z Suchej Bez Kickiej. He . I raz na watrze , daliśmy radę znamy tylko częściowo Marka Woźniczkę i Alfiego z WGL. He juz się nie możemy doczekać. POZDRO i odpowiadając na posty wyżej POKÓJ bracia
nowoczesne kuchnie warszawa