A tak swoją drogą to ciekawy jestem jak Ci Sefer pomogą twoje niebawełniane gacie na Niepsa. Kto wie, On zawsze może się pojawić gdzieś w okolicy, jeśli tylko w pobliżu jest las i noc ... upssss coś chyba wyje....

O tak, ciekawe cóż to takiego, sądzę, że lepiej bedziej jak pozostaniesz w swoim leśno-bajkowym świecie wierzeń rodem z przedszkola.sikor pisze:A tak swoją drogą to ciekawy jestem jak Ci Sefer pomogą twoje niebawełniane gacie na Niepsa. Kto wie, On zawsze może się pojawić gdzieś w okolicy, jeśli tylko w pobliżu jest las i noc ... upssss coś chyba wyje....
Tak jak i Zygmunt:Sefer czy ty nadal jesteś członkiem/współpracownikiem Inspektoratu Drużyn Turystycznych ZHP ???
Tak słyszałem- jestem lojalny wobec zdrowego rozsądku i zdrowia oraz życia ludzi, których prowadzam w góry- czym im się to podoba czy nie. Wobec jakiejkolwiek organizacji- NIGDY.A słyszałeś takie pojęcie: lojalność?
Jeśli przez zbyt niski profesjonalizm rozumiesz brak wyobraźni i rozsądku- co wyziera z niektórych wypowiedzi to TAK. Ja swój profesjonalizm jako przewodnika górskiego rozumiem jako dbanie o to by nikt z powierzonej mi wycieczki nie ucierpiał...Sefer - odpuść sobie watrę to zbyt mało profesjonalna impreza jak dla Ciebie.
Gdzie coś takie napisałem?? bo w tej chwili przypisujesz mi coś czego nigdy nie napisałem , a ni nie powiedziałem...jak będą po nich chodzić tylko i wyłącznie przewodnicy,m bo nikt inny nie bedzie się do tego nadawał...
Wspomniany delikwent już sobie to sam uświadomił- natomiast sarkazm ma bardziej na celu zapobieżenie podobnym sytuacjom. Zakładam ,że mówię do ludzi rozumnych , mających świadomość jak działają niskie temperatury i faktu, że bez odpowiedniego okrycia człowiek nie ma dużych szans na zdrowe zakończenie biwaku nie mówiąc o spokojnym śnie...Krytyka nie jest bezowocna- jeśli człowiek rzeczywiście chce czegoś się dowiedzieć , będzie to dla niego sygnał ,że swą wiedzę musi rozbudować.Bo może zamiast wysmiac "Tych Ze Śpiworkiem Z Tesco" warto przeznaczyc swoja energię na wytlumaczenie im dlaczego ten spiwór jest gorszy a nie na bezowocną krytykę?