Hufiec Wilno pgk
-
- Nowicjusz
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Czuwaj!
czy ktoś orientuje się jak/z kim skontaktować się w Hufcu Wilno pgk? Ich internetowe zasoby pozostawiają wiele do życzenia, ale wciąż je drążę w nadziei, że wpadnę na odpowiedni trop i uda mi się skontaktować czy to z komendanturą, czy z jakimś instruktorem czy chociażby ze skautem z tegoż hufca. Jeśli ktoś dysponuje odpowiednimi informacjami, prosiłbym o kontakt! Z góry dziękuję za pomoc, druhny i druhowie.
czy ktoś orientuje się jak/z kim skontaktować się w Hufcu Wilno pgk? Ich internetowe zasoby pozostawiają wiele do życzenia, ale wciąż je drążę w nadziei, że wpadnę na odpowiedni trop i uda mi się skontaktować czy to z komendanturą, czy z jakimś instruktorem czy chociażby ze skautem z tegoż hufca. Jeśli ktoś dysponuje odpowiednimi informacjami, prosiłbym o kontakt! Z góry dziękuję za pomoc, druhny i druhowie.
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
Maciej Pietraszczyk 503-664-824
hsg@zhp.pl; maciej.pietraszczyk@strazgraniczna.pl
Nad sruby korouhev zavlála, to v¹ak neznaèÃ, ¾e je tam sláva,
v¹em vìrným poka¾dé nesmÃrnou sÃlu a jednotu dává,
ve znaku kalich, v kalichu vÃra, jen pravda vÃtìzÃ, v pravdì je sÃla.
hsg@zhp.pl; maciej.pietraszczyk@strazgraniczna.pl
Nad sruby korouhev zavlála, to v¹ak neznaèÃ, ¾e je tam sláva,
v¹em vìrným poka¾dé nesmÃrnou sÃlu a jednotu dává,
ve znaku kalich, v kalichu vÃra, jen pravda vÃtìzÃ, v pravdì je sÃla.
-
- Nowicjusz
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Dziękuję za sugestię druhu, ale jestem już na takim etapie, że najpierw googluję, a potem pytam. Moja zacytowana wypowiedź odnosi się właśnie do linku, który druh podał. Niemniej dziękuję za odpowiedźdomx pisze:Ich internetowe zasoby pozostawiają wiele do życzenia, ale wciąż je drążę w nadziei, że wpadnę na odpowiedni trop i uda mi się skontaktować czy to z komendanturą, czy z jakimś instruktorem czy chociażby ze skautem z tegoż hufca.

edit: dodam jeszcze, że być może możliwość nawiązania kontaktu zaistnieje, gdy stanę się członkiem grupy dyskusyjnej Wilna, o co już zdążyłem aplikować parę godzin temu na tej właśnie stronie. Czekam teraz na zatwierdzenie prośby przez moderatora.
Ostatnio zmieniony 28 paź 2007, 22:31 przez domx, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
O. Ja kiedyś (styczeń 2002?) widziałam się z harcerkami z "Szafirowej piątki" i "Czarnej trzynastki". Bardzo miło wspominam tamto spotkanie - a kontaktować można się było też przez dyrektora polskiej szkoły w Wilnie - wtedy był Naczelnikiem (?) ZHP na Litwie. I nawet jeśli już nie pełni tej samej funkcji, to pewnie tą drogą też można znaleźć miejscowych harcerzy i harcerki.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
phm. Helena Anna Jędrzejczak HR
Komendantka Szczepu 23 WDH "Pomarańczarnia"
Hufiec Warszawa Mokotów
Komendantka Szczepu 23 WDH "Pomarańczarnia"
Hufiec Warszawa Mokotów
-
- Nowicjusz
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
-
- Starszy użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
Witam,
jesli ktos jeszcze jest zainteresowany wspolpraca z ZHP na Litwie i chcialby nawiazac kontakt z jego srodowiskami to zapraszamy do Wydzialu Zagranicznego GK ZHP. Korzystajac z okazji moge tez napisac, ze w pazdzierniku ZHP na Litwie bedzie organizowalo kurs druzynowych, na ktory bedziemy chcieli wyslac wykladowcow - poszukiwac bedziemy doswiadczonych druzynowych prowadzacych druzyny niekoedukacyjne.
CZUWAJ!
R. Bednarczyk
jesli ktos jeszcze jest zainteresowany wspolpraca z ZHP na Litwie i chcialby nawiazac kontakt z jego srodowiskami to zapraszamy do Wydzialu Zagranicznego GK ZHP. Korzystajac z okazji moge tez napisac, ze w pazdzierniku ZHP na Litwie bedzie organizowalo kurs druzynowych, na ktory bedziemy chcieli wyslac wykladowcow - poszukiwac bedziemy doswiadczonych druzynowych prowadzacych druzyny niekoedukacyjne.
CZUWAJ!
R. Bednarczyk
--------------------------------------------
hm. Rafal Bednarczyk
czlonek GK ZHP, komisarz zagraniczny ZHP
hm. Rafal Bednarczyk
czlonek GK ZHP, komisarz zagraniczny ZHP
nowoczesne kuchnie warszawa