Szukam ludzi z "kółka dwa" w ostatnią noc! :)
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
Napisałeś:Mr.Daf pisze:Dlaczego kłótliwego? ...
Ok, twoje słowa są tu słuszne, ale czemu ad. "z uszanowaniem"?.
ad. "z uszanowaniem" : Proszę wszystkich żeby ta dyskusja nadal była dyskusją a nie przeistaczała się w kłótnie, bo odnosze dziwne wrażenie, że zaraz się zrobi za bardzo...
Maciej Pietraszczyk 503-664-824
hsg@zhp.pl; maciej.pietraszczyk@strazgraniczna.pl
Nad sruby korouhev zavlála, to v¹ak neznaèÃ, ¾e je tam sláva,
v¹em vìrným poka¾dé nesmÃrnou sÃlu a jednotu dává,
ve znaku kalich, v kalichu vÃra, jen pravda vÃtìzÃ, v pravdì je sÃla.
hsg@zhp.pl; maciej.pietraszczyk@strazgraniczna.pl
Nad sruby korouhev zavlála, to v¹ak neznaèÃ, ¾e je tam sláva,
v¹em vìrným poka¾dé nesmÃrnou sÃlu a jednotu dává,
ve znaku kalich, v kalichu vÃra, jen pravda vÃtìzÃ, v pravdì je sÃla.
eh. co do tego sumienia z poprzedniej strony.
odniosłam wrażenie, że bardziej tu chodziło o zwrócenie uwagi niektórych osób na powagę tego zagadnienie niż o wjechanie im na sumienie:)
mogę się mylić, rzecz jasna.
co do argumentu kasi kapicy, o wolnym i demokratycznym państwie. - nie był zbyt trafny, ale ok. To czy byś odeszła/odszedł z zabawy to tylko twoja decyzja i twojej hierarchi wartości a nie tego w jakim kraju żyjesz.
wybaczcie ale musiałam sie do tego przyczepić, bo nie lubie jak ludzie gadają: wolny kraj.itd.
odniosłam wrażenie, że bardziej tu chodziło o zwrócenie uwagi niektórych osób na powagę tego zagadnienie niż o wjechanie im na sumienie:)
mogę się mylić, rzecz jasna.
co do argumentu kasi kapicy, o wolnym i demokratycznym państwie. - nie był zbyt trafny, ale ok. To czy byś odeszła/odszedł z zabawy to tylko twoja decyzja i twojej hierarchi wartości a nie tego w jakim kraju żyjesz.
wybaczcie ale musiałam sie do tego przyczepić, bo nie lubie jak ludzie gadają: wolny kraj.itd.
moze i macie racje (ostatnio dochodze do wniosku, ze polska demokracja polityczna podobna jest do marksizmu:((), ale nie zaleznie od tego czy narazilby sie ktokolwiek na obciach trzeba byc asertywnym i umiec w odpowiednim momencie powiedzieć NIE! A teraz 2 bradzo wazna sprawa: czy jest na tym forum jakakolwiek dziewczyna, ktorej nie odpowiadala zabawa, a sie nie wycofala z roznych wzgledow? Jesli tak niech sie odezwie na PW lub maila, ale najpierw niech sie zastanowi dlaczego tego nie zrobila: czy nie chciala, czy nie mogla (z roznych powodow):)
Zazdroszcze z calego serca i gratuluje dh. kmitowi ze nie byl na koncertach i szczerze mowiac niczego nie zaluje
Zazdroszcze z calego serca i gratuluje dh. kmitowi ze nie byl na koncertach i szczerze mowiac niczego nie zaluje
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Kmita nie był, bo sam dawał koncerty w tym czasie.kapone pisze:Zazdroszcze z calego serca i gratuluje dh. kmitowi ze nie byl na koncertach i szczerze mowiac niczego nie zaluje
Ale to nie znaczy, że koncerty były słabe!! W czasie pierwszej imprezy (tej z harc-polo) bawiliśmy się, pośród masy innych, rewelacyjnie! Wystarczy spojrzeć na zdjęcia!
Koncert Zakazów jest IMO nie do odżałowania! Chłopaki dali czadu.
Fajerwerki po koncertach też słabo?
Oj, druhno, druhno!

phm. Jakub Król
Polski Kontyngent na Roverway 2009
były drużynowy 144 PDH "SZANIEC" im. Alka Dawidowskiego
skAlpel.harce - szukamy tłumaczy!
Polski Kontyngent na Roverway 2009
były drużynowy 144 PDH "SZANIEC" im. Alka Dawidowskiego
skAlpel.harce - szukamy tłumaczy!
-
- Nowicjusz
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
"Trafić" do zuchów, to już nie bardzo druh Dawid już nie będzie miał okazji w swoim życiu, ponieważ raczej odpowiedni dla niego jest trochę inny pion. A jeśli druh Sikor nie ma o tym pojęcia to proponuję poczytać Statut ZHP, program, lub też metodyki konkretnych pionów. Chyba, że druh tylko udaje, że ma taką ograniczoną wiedzę.sikor pisze:Jak tak czytam to chyba powinieneś trafić do zuchów. Tam zabawy w... bedziesz miał w bród :/Mr.Daf pisze:Zabawa rodzine - zabawa w ślub... o matko facet ty naprawdę nie rozumiesz chyba o czym mówisz. Rodzina = mama tata dzieci a przynajmniej taki jest podstawowy tok rozumowania przedszkolaków - mama tata = ślub ... mama tata bez ślubu = to chyba jest nie tak a utrzymując się przy zdaniu, że zabawa w ślub jest nie tak przekonujesz nas do zabawy w rodzinę bez ślubną - a żadne dziecko się nei bawi w dwóch w takie coś xD
Śmiesz gadać o profanacji ... a nawijasz o nieślubnych dzieciach xD ... i w zabawie w ślub nie ma księdza, ani ceremoni, a ni sukni, ani niczegopoprostu staje się mężem i żoną i już ... taraa ot profanacja xD polew xD
Moje Zuchy nie bawią się na zbiórkach w rodzinę. W nieślubne dzieci też nie. A może druh Sikor uważa, że Zuchy te coś przez to tracą?
drużynowa 49. Środowiskowej Gromady Zuchowej "Kapryśna Łajba"
przyboczna 49. Środowiskowej Drużyny Wędrowniczej "AŻ DO ŚWITU"
Hufiec Oleśnica
Chorągiew Dolnośląska
przyboczna 49. Środowiskowej Drużyny Wędrowniczej "AŻ DO ŚWITU"
Hufiec Oleśnica
Chorągiew Dolnośląska
nowoczesne kuchnie warszawa