Tak sie nie da...
Jeśli jesteś informatykiem z zamiłowania to wykonanie prezentacji zajmie pol godziny. Jesli natomiast wiesz jedynie ze komputer wlacza sie przyciskiem power i do internetu doastaje klikajac w niebieskie "e" to wykonanie ładniej prezentacji bedzie wyczynem.
To wszystko jest indywidualne i najlepiej jeśli porozmawiasz ze swoim drużyowym.
Prośba :)
-
- Użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Wszystko zależy od Twoich predyspozycji.
Odnośnie innych koncepcji realizacji próby, to słyszałem od niektórych osób pomysły na wyczyny związane z przebyciem jakiejś długiej trasy pieszo w określonym okresie czasu. Poza tym, kiedyś ktoś rzucił hasło, że można spróbować obrać jabłko ze skórki tak, aby miało dokładnie taki kształt, jak przed obraniem
.
Odnośnie innych koncepcji realizacji próby, to słyszałem od niektórych osób pomysły na wyczyny związane z przebyciem jakiejś długiej trasy pieszo w określonym okresie czasu. Poza tym, kiedyś ktoś rzucił hasło, że można spróbować obrać jabłko ze skórki tak, aby miało dokładnie taki kształt, jak przed obraniem

pwd. Piotr Wittchen
Wydział Systemów Informatycznych GK ZHP
Wydział Systemów Informatycznych GK ZHP
-
- Użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
Uważam, że to bardzo dobry pomysł. Taka prezentacja pomoże rozpowszechnić idee wędrowników i może skłoni osoby do wstąpienia w nasze szeregi...
Oczywiście zgadzam się z powyższymi postami, taki wyczyn ma sens jeśli niezbyt dobrze orientujesz się w komputerach (ja np. należę do takich osób, więc dla mnie to byłby naprawdę WYCZYN...). Czuwaj!

HO Weronika Goszcz
102 Kielecka Drużyna Harcerek
"Wybuduj sobie z marzeń drabinę sięgającą aż do gwiazd
i zdobywaj kolejno każdy jej szczebel..."
102 Kielecka Drużyna Harcerek
"Wybuduj sobie z marzeń drabinę sięgającą aż do gwiazd
i zdobywaj kolejno każdy jej szczebel..."
nowoczesne kuchnie warszawa