powstrzymam się od wszelkiego komentarza, niech jego brak będzie siłą
14 maja godz. 8.50 - V odcinek programu "89 PLUS"
podaję stronę internetową, o której wcześniej mówiliśmy, że jej niby brakowało:
http://ww6.tvp.pl/6293.dzialy
proszę Was serdecznie tylko nie krzyczcie, że na zdjęciu są harcerze z ZHR-u, bo laicy - cywile o tym nie wiedzą ( nie widzą po prostu napisu na "ZHR" na fladze nad kieszenią )
5odc. + strona TVP
można wpisać:
www.89plus.tvp.pl i tak przekieruję na tą stronę wyżej
i wstałem wcześnie rano w niedzielę i zobaczyłem po raz 2 ten program
dobry program młodzieżowy, ale nie harcerski
porównując ten odcinek z poprzednim, który oglądałem to zauważyłem poprawę w warsztacie prowadzących program i to nawet spory; ponadto momentami program był bardziej dynamiczny i o to chodzi; sposób przedstawienia imprez harcerskich mi się podobał
jednak nie rozumiem braku wstawek o motywacji w harcestwie, czy w naszych organizacjach nie można było czegoś znaleźć, aby nakręcić krótki materiał o tym
za mało rzeczy harcerskich, za mało ...
www.89plus.tvp.pl i tak przekieruję na tą stronę wyżej
i wstałem wcześnie rano w niedzielę i zobaczyłem po raz 2 ten program
dobry program młodzieżowy, ale nie harcerski

porównując ten odcinek z poprzednim, który oglądałem to zauważyłem poprawę w warsztacie prowadzących program i to nawet spory; ponadto momentami program był bardziej dynamiczny i o to chodzi; sposób przedstawienia imprez harcerskich mi się podobał
jednak nie rozumiem braku wstawek o motywacji w harcestwie, czy w naszych organizacjach nie można było czegoś znaleźć, aby nakręcić krótki materiał o tym
za mało rzeczy harcerskich, za mało ...
-
- Starszy użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Szczerze mówiąc miałem niebywałą przyjemność obejrzenia tego niezwykłego widowiska telewizyjnego:)
Szczerze mówiąc nic ciekawego. Nie powiedziałbym, by forma prezentowania informacji była szczególnie ciekawa - szczególnie, iż w informacji o ZHR pojawiło się logo tej organizacji, a przy naszych (ZHP) tego logo nie było. Dałoby się to wytłumaczyć obecnością elemntów graficznych w 2 z 3 imprez - ale do tej jednej można było dorzucić nasze logo.
A co do harcerskości programu pamiętajmy, że jest on "nie tylko dla harcerzy". Tak na prawdę dla mnie to jest to produkcja, która - o ile się utrzyma - będzie musiała wybrać - albo harcerzy, albo nieco starszych widzów "Teleranka".
Szczerze mówiąc nic ciekawego. Nie powiedziałbym, by forma prezentowania informacji była szczególnie ciekawa - szczególnie, iż w informacji o ZHR pojawiło się logo tej organizacji, a przy naszych (ZHP) tego logo nie było. Dałoby się to wytłumaczyć obecnością elemntów graficznych w 2 z 3 imprez - ale do tej jednej można było dorzucić nasze logo.
A co do harcerskości programu pamiętajmy, że jest on "nie tylko dla harcerzy". Tak na prawdę dla mnie to jest to produkcja, która - o ile się utrzyma - będzie musiała wybrać - albo harcerzy, albo nieco starszych widzów "Teleranka".
phm. Adam Piwek
Zespół promocji i informacji Chorągwi Dolnośląskiej ZHP
Bądź bliżej harcerskiego Dolnego Śląska: www.dolnoslaska.zhp.pl
Zespół promocji i informacji Chorągwi Dolnośląskiej ZHP
Bądź bliżej harcerskiego Dolnego Śląska: www.dolnoslaska.zhp.pl
-
- Stały bywalec
- imię i nazwisko: Janusz Sikorski
- stopień instruktorski: hm
- stopień harcerski: HR
- Hufiec: Ziemi Tyskiej
- Chorągiew: Śląska
- organizacja: ZHP
- Kontakt:
Obejżałem program ... a właściwie to zacząłem oglądać bo ostatnich 5 minut nie dałem rady... zasnąłem. Naprawdę się starałem ale to tempo... Poza tym jeśli stanąć z boku, i zastanowić się choć przez chwilę, motywacja... Co ten program wniósł ? Jak dla mnie nic, i nie sądzę by komukolwiek coś dał
, a już na pewno harcerstwu.

hm. Janusz Sikorski HR
Redaktor Naczelny czasopisma "Harcerz Rzeczypospolitej"
lesni.pl hr.bci.pl
Przewodniczący ŚKPW
Redaktor Naczelny czasopisma "Harcerz Rzeczypospolitej"
lesni.pl hr.bci.pl
Przewodniczący ŚKPW
nowoczesne kuchnie warszawa