Minęło dokładnie 436 dni, na 100% nie jestem osobą, która ma prawo podważać prace WNT czy ZI (już się zgubiłem), nie mniej jednak czas (...) temu padło info, że CMS jest tworzony, rozumiem, że nie jest to praca łatwa i wymaga dużo zaparcia i czasu, ale CMS powstał w 2004 i o ile dobrze pamiętam (tak chyba mówiła licencja, którą dostało ZHP) nie było od tamtego czasu aktualizowane, nie mówiąc już o tym, ze znaczna część kodu jest pojechana zednem czy innym tego typu. Patrząc na stronę autora CMS, nie był on aktualizowany od 2006 roku. Czy oby system stworzony w php4, z layoutem starym jak świat i napisanym chaotycznie, a zarazem pozbawiony możliwość wprowadzenia zmian, może tworzyć główną stronę ZHP? Sam autor dawno temu przyznał, ze są błędy w kodzie strony, nie chciał ich ujawniać i sie nie dziwie, nie mówię, ze są one niebezpieczne.orcus pisze:Mariusz czy ktoś Ci przypadkiem nie pisał już że nowy CMS jest planowany? Hmm... chyba nawet ja w wątku o minimach. Czemu więc w kółko powtarzasz nieprawdziwy argument?mariuszm pisze:Za to kiepska strona ZHP to coś, co oglądamy od dawna, co wiemy od dawna i nic w tym temacie nie jest nawet planowane. Ale to się okazuje nie tak ważne jak kwiatki i minima. Czekam na następne genialne pomysły.
Chciałbym jako osoba z poza ZHP (już nie jestem członkiem związku) jak również jako były harcerz dowiedzieć się, czy zatem skoro od pojawienia się owego CMS minęło 5 lat nie pora na zmiany? Nie mam tu na myśli darmowego skryptu, który za 2 czy 3 lata zostanie zapomniany. Bardziej chodzi mi o coś co zostanie stworzone i rozwijane przez ZHP, coś co będzie własnością ZHP, a nie należało do kogoś, kto znowu nie da szans na rozwój.
Pozdrawiam.