strona ZHP.PL została pokonana przez hackerów.
miejmy nadzieję, że szybko uda się sprawę załatwić.
swoją drogą: myślałem, że home to solidna firma - to nie ma znaczenia przy ochronie kont?
fajny prezent na Dzień Myśli Braterskiej ktoś nam zrobił

kojocie drogi, to kto pokazywał kod z modyfikacjami, do którego dostęp był spod www.zhp.pl?kojot pisze:NiktNie było żadnego włamu, tylko ktoś skopiował sobie kod html i pokazywał go z modyfikacjami. A, że ktoś inny w to uwierzył
nie wiem co widzial druh podejmujacy ten watek, ale w tym samym czasie (widac to chocby po czasie wypowiedzi) "latalem" po stronach GK, siedzialem na serwie od ok. 20tej do 3ciej nad ranem, zbieralem rozne informacje ktore chcialem przekazac Adamowi Ż., bylem w tym czasie wielokrotnie na stronie glownej, jedyne co w tym czasie wystapilo to chwilowa (nie pamietam ile trwalo max kilka minut) przerwa w dostepie do stron co bylo spowodowane restartem MySQLa na serwie, mysle ze gdyby byl wlam to chyba bym to zobaczyl? Co do tuszowania, jest pewne przyslowie o przypisywaniu komus czegos ale pomine, wydaje mi sie ze moja dotychczasowa dzialalnosc zakonczona z koncem lutego potwierdza raczej fakt iz nie mam w zwyczaju tuszowania, raczej wyciagam wnioski, jezeli ktos ma watpliwosci zapraszam chocby na forum harcnetu gdzie na takie posty jezeli problem byl faktycznie po stronie futuro to pisalem ze po stronie futuro, chocby po to zeby uzytkownik mial pewnosc czy mna grzebac u siebie czy spac sopkojnie.Dominium pisze:lol, widze ze jak zwykle najwazniejsze dla Was druhowie to image. Nie widzialem kodu, ale wydaje mi sie ze jak zwykle probujecie zatuszowac sprawe. No ale nie ma sie czemu dziwic.