Szukam pomysłów!!!
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
-
- Starszy użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
http://www.haliz.zhp.pl/portal/modules. ... d=8&topic= - przglądałaś te?? Może się pomysł znajdzie.
Jak byś też miała dostęp to:
Czuwaj 6/2003 "Mój pomysł na...obrzędowość kolonii/obozu"
Jak byś też miała dostęp to:
Czuwaj 6/2003 "Mój pomysł na...obrzędowość kolonii/obozu"
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Jesli to obóz dla druzyn hufca - to czemu ty się tym zajmujesz? Rozpisz błyskawiczny konkurs wśród druzynowych owych druzyn - niech każdy przedstawi ci dwie wizje obrzędowości na ten rok. A potem... wybierz to, co sie powtarza najczęściej...
Pamiętaj - to ci druzynowi będą z tym pracować. Od startu zrób, aby czuli to jako "swoją" obrzedowość.
PS. Gdybym to ja miał decydować - wziąłbym z Wyrwalskiego opis obozów wigierskich i zrobiłbym puszczański. Bez płotów, zasieków i całej zbednej infrastruktury. Z zajęciami non-stop w lesie i na plaży. Ale czy jesteście do tego gotowi?
Pamiętaj - to ci druzynowi będą z tym pracować. Od startu zrób, aby czuli to jako "swoją" obrzedowość.
PS. Gdybym to ja miał decydować - wziąłbym z Wyrwalskiego opis obozów wigierskich i zrobiłbym puszczański. Bez płotów, zasieków i całej zbednej infrastruktury. Z zajęciami non-stop w lesie i na plaży. Ale czy jesteście do tego gotowi?
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2006, 11:39 przez dominik jan domin, łącznie zmieniany 1 raz.
phm. Dominik Jan Domin HR
Klerycki Krąg Harcerski WICEK im. bł. ks. phm. Stefana Wincentego Frelichowskiego
Hufiec ZHP Toruń
Klerycki Krąg Harcerski WICEK im. bł. ks. phm. Stefana Wincentego Frelichowskiego
Hufiec ZHP Toruń
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Jak dla mnie to program winni stworzyć sobie druzynowi, a nie ty wraz z resztą wielkich druhów z hufieca. Bo na obóz jada ich druzyny, a nie jakies anonimowe dzieci z ulicy, czyz nie??
phm. Dominik Jan Domin HR
Hufiec ZHP Toruń
Hufiec ZHP Toruń
-
- Stały bywalec
- imię i nazwisko: Czesław Przybytek
- stopień instruktorski: hm
- stopień harcerski: HR
- Hufiec: Kraków-Krowodrza
- Chorągiew: Krakowska
- organizacja: ZHP
- Kontakt:
A może byście zrobili to jako działanie w kierunku abyPyśka pisze:jetstem czlonkiem zespolu programowego hufca wiec to chyba ja ten program z pomoca innych czlonkow zaspolu programowego bede musiala stworzyc... na naszym ostatnim spotkaniu postanowilismy dac sobie troche czasu i na nastepnej zbiorce zrobic burze mozow na temat pomyslu na fabule obozu....
?drużynowi i harcerskie komendy traktowali obóz (kolonię zuchową) jako naturalną kontynuację śródrocznej pracy drużyny (gromady)
Wiesz z czego pochodzi ten cytat ?
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2006, 13:46 przez 19kldh, łącznie zmieniany 1 raz.
nowoczesne kuchnie warszawa